dimarts, 22 de setembre del 2009

NATURA I AL LIMIT - Proposta d'excursio.



La idea es anar desde Gata de Gorgos fins a Castell de Castells o fins Xalò pel llit del riu Gorgos. Aquest riu té una superficie de 283' 2 km2 i uns 50 km de llargària. Per recorrer el tram Gata - Castells de Castells podriem agafar tendes de campanya per completarlo en dos dies i anar més tranquils. El problema és que en aquest riu, com tots sabem, les pluges torrencials de la tardor solen provocar freqüents avingudes, però en estiu és manté pràcticament sec.



Potser la idea de antes es massa pro XDDDD però també es podría fer la ruta Pedreguer - Castell de castells caminant per carretera. Jo esta ruta ja la he feta amb el Guillem ja fa uns quants anys i es tarda un día per anar i l'altre per tornar. Havia pensat de fer una excursioneta al pont d'octubre si el temps o permet o sino es podría deixar per més avant. Bueno digueu que vos pareix XD.

4 comentaris:

Jaume ha dit...

Pues que vos vaja bé an exa aventura (no conteu an mi)

PD:Intenteu no morir ni perdres
xD

Jordi Pons ha dit...

jaajajaja molt bona. Bueno, eixa del riu es molt pro però la de per carretera es pot fer. Eixa tampoc et motiva?? XD ;-)

Jaume ha dit...

Ja vorem xo no tinc moltes ganes (es massa temps)

WHF ha dit...

Oh :OOO segur que el riu no conté parts pantanoses i barrancoses?!. Amb les suficients mesures de seguritat es podria fer, clar que si.