dimarts, 4 de març del 2008

El nou cuatrimestre.


Amb el nou cuatrimestre hem comensat tres noves assignatures. Aquestes son gimnàstica rítmica deportiva y artistica, atletisme i dessarollo y aprendizaje. Comensaré per la que, segons m'han dit els que ja l'han cursà, es la més díficil: Desarrollo. Aquesta assignatura consistix amb métodes per el entrenament que son molt complexes ja que hi ha que tindre molts factors en compte edad, sexe, objectius... D'altra banda unaltra assignatura que hem comensat es Atletisme. El professor que imparteix les classes d'aquesta assignatura es Daniel Plaza campió olímpic de les olimpiades de Barcelona 92. En aquesta assignatura donem totes les modalitats d'atletisme i el pitjor es que el meu grup de pràctiques ens toca ferles de 13:00 a 15:00 un horari que ara ja fa molta calor i això que encara no fa "calor". En les pràctiques treballarem técniques de carrera, diferents modalitats olímpiques incluint el salt en pertiga. Finalment la última assignatura que hem queda per explicar es gimnàstica: En aquesta assignatura donarem la gimnàsica rítmica deportiva que es lo del balonet i lo de pegar botets i la gimnàsia artistica que consisteix en treballar amb aparatos com per ejemple el potro. En les pràctiques que hem fet fins ara de gimnàsia han sigut molt divertides però també un poc complicades ja que per ejemple jo soc tan flexible com una barra de ferro colat i això de posarme el peu dalt del cap es una missió molt complicada XDDDDDD. A més quant veguem que la professora fa l'exercici pareix fàcil però a l'hora de posaro en pràctica ja no es tan fàcil. Per cert, gràcies a la gimnastica, (en la primera pràctica vam fer un exercici "El pont" que consistia en escomensar de dret i anar a tocar amb les mans el piso doblantse com un pont) vaig aconseguir tocar amb les mans cosa que no hem acabava de creure perque pensava que no era tant flexible XD.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

weno weno!
Que fa calor dius? ai maresss, tenia entés que eixe terreny era iwal de calent que aquest, i aci.. uff, fa un fretorro que millor no t´explique. He arribat a casa amb les mans congelades, totes morades, i encara m´estic reposant.. no se açò però el temps ESTÀ LOCO!

Bueno xic! Per posar algo, no sabia que deixar-te. A vore si ens vegem no?

Auuuu maku!!

Jordi Pons ha dit...

Así ha arribat avuí el fred i ademés fa un aire important XD gràcies pel comentari.

Anònim ha dit...

Madre mia ...la felxibilitat i sincronitzacio. jo antes podia dir que era prou flexible, pero ultimament..mmmss com que note que perdut un poc..